Indoor wintermoestuinieren op SBO Het Pluspunt

Wintermoestuinieren in GrowWizzKid bij SBO Het Pluspunt

“Met veel plezier gebruiken wij het hele jaar de GrowWizzKid. In de winter vooral ook om te zien welke zaden er opkomen. Zoals de vergeten AH bloementuintjes, met wisselende resultaten. Dat geeft inzicht in kiemkracht en dat je zaden zorgvuldig moet bewaren.
In het najaar hebben we aardbeienstekjes van buiten binnen in de GrowWizzKid gezet. Die geven nu aardbeien! 😊.


We vonden het leuk om dit aan jullie te laten weten. We kijken uit naar het voorjaar om dan ook weer in de buitenmoestuin verder te gaan.”

Deze spontane enthousiaste reactie kregen we van hulpouder Jaspert ten Braak. Deze vader met groene vingers ondersteunt de leerkracht van groep 8 van SBO Het Pluspunt (Oud-Beijerland) regelmatig bij de uitvoering van de praktische GrowWizzKid lessen. Super, die betrokkenheid!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Partners