LEDitgrow & Vitamine C

GrowWizzKid is afgelopen maart erkend door het RIVM als voedselonderwijs interventieprogramma.

Dat willen we vieren! Juist in deze tijd is het belangrijk om stil te staan bij onze gezondheid, niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. 

Dit doen we door onze GrowWizzKidscholen te bedanken met gezonde cadeautjes. Zij zijn immers onze pioneers op het gebied van voedselonderwijs en maken zo de weg vrij voor anderen. Met de gezonde cadeautjes kunnen de kinderen thuis aan de slag met leuke challenges. Zo werken we met zijn allen aan weerstand en gezondheid. Doe jij ook mee aan de #LEDitgrow@home en de #vitamineCchallenge?

 Zorg voor elkaar. Eet gezond en bouw weerstand op.

Overzicht van de LEDitgrow & Vitamine C challenges

Wellant Oegstgeest #Vitamine C challenge
LEDitgrow (thuis) Aeres Almere
Voorbereidingen challenges
Helena #Vitamine C challenge
LEDitgrow (thuis) Melanchthon
Lucas Galecop gaat de uitdaging aan
Vitamine C - Dalton vakvcollege Dordrecht Robin
Vitamine C - Dalton vakcollege Dordrecht

#LEDitgrow – @home

#Vitamine C – gezonde lunch

#Vitamine C – gezonde tas voor thuis

#Vitamine C – pannekoek!

#challenges – Lucas Galecop

#challenges – Willibrordusschool

#Vitamine C- scholen Odijk

#Vitamine C – tas voor thuis

Van het één kwam het ander…..tas voor thuis

Met een Tas voor Thuis zijn de Utrechtse organisaties DOCK Utrecht, ZIMIHC (amateurkunst), SportUtrecht, het Buurtteam en Jeugdfonds Sport & Cultuur een unieke samenwerking aangegaan. De Tas voor Thuis is bedoeld voor gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, nu kinderen langer thuis zitten en ouder(s) thuiswerken. Het gaat met name om gezinnen met kinderen (4-12 jaar) voor wie voldoende digitale middelen en gemakkelijk thuisonderwijs niet vanzelfsprekend zijn.

“Ik ben zo trots op alle partijen die meteen ‘ja’ zeiden op dit initiatief! Prachtig om te zien dat organisaties echt wat willen betekenen voor mensen die het minder hebben,” aldus Anne Rutten, sport en cultuurmakelaar bij Zimihc en sport Utrecht.

“Vorige week (3-4-2020) heeft GrowWizzKid ons benaderd, een organisatie met een lesprogramma voeding, natuur en techniek. Zij waren direct enthousiast en doen samen met hun partners een Vitamine-C-boost Challenge in de tas, samen met een fleurig plantje of bloemetje. Én een versgemaakte soep. Echt fantastisch! We kunnen niet wachten om de tassen zo snel mogelijk bij de gezinnen te brengen.”