“Dat smaakt naar meer” aanbod!

Jong Leren Eten als opstap naar structureel

Wanneer je als school overweegt om voedseleducatie structureel in te gaan zetten, kan dit met de GrowWizzKid methode.
Heb je Jong Leren Eten subsidie te besteden? Die bijdrage kun je volledig inzetten als startbudget. Samen maken we vervolgens een plan hoe de integratie aan de hand van de losse activiteiten in school verder gaat verlopen. De school krijgt in ieder geval een korting van € 450,- op de aanschafprijs van de lesmethode.

Stoei je met de vraag hoe je zonder extra tijdsinvestering tóch betekenisvol kunt bijdragen aan een gezonde en duurzame schoolomgeving? Eenmalige projecten hebben vaak weinig impact en komen boven op het curriculum. Terwijl de ambitie een structurele oplossing is, maar buiten handbereik lijkt te liggen. ‘Niet stapelen, maar vervangen’ en ‘maatwerk’ zijn sleutelwoorden om betekenisvol aan de slag te gaan. En dat kan GrowWizzKid bieden!

Als aanbieder van een innovatieve en praktische natuur – en techniekmethode weet GrowWizzKid als geen ander welke mogelijkheden er zijn binnen het onderwijs. Speciaal voor scholen die een maatwerk-programma zien zitten én willen groeien naar een structurele oplossing heeft GrowWizzKid het “smaakt naar meer” pakket samengesteld. Én het leuke is: de hele school mag proeven!

Vul je gegevens in om de download ‘Smaakt naar meer’ te ontvangen:

  Uw naam
  Uw e-mailadres
  School/organisatie
  Telefoonnummer

  Je wordt automatisch ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Hiervoor kun je je eenvoudig weer afmelden als je deze toch niet wil ontvangen.

  Jong Leren Eten subsidie

  Andere vragen of gewoon geïnteresseerd in de methode GrowWizzKid? Schrijf je dan in voor één van onze webinars.