“Smaakt naar meer” aanbod!

Jong Leren Eten als opstap naar structureel

Kijk in ons GrowWizzKid aanbod wat bij je past. Proef van gerechten van het keuzemenu of gebruik de Jong Leren Eten bijdrage als startbudget voor het structurele lesprogramma.

Als je wilt, maken we samen een plan hoe de integratie en implementatie verder gaat verlopen.

Vul je gegevens in om de download met het ‘Smaakt naar meer-menu’ te ontvangen:

  Uw naam
  Uw e-mailadres
  School/organisatie
  Telefoonnummer

  Je wordt automatisch ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Hiervoor kun je je eenvoudig weer afmelden als je deze toch niet wilt ontvangen.

  Jong Leren Eten subsidie

  Stoei je met de vraag hoe je zonder extra tijdsinvestering tóch betekenisvol kunt bijdragen aan een gezonde en duurzame schoolomgeving? Eenmalige projecten hebben vaak weinig impact en komen boven op het curriculum. Terwijl de ambitie een structurele oplossing is, maar buiten handbereik lijkt te liggen. ‘Niet stapelen, maar vervangen’ en ‘maatwerk’ zijn sleutelwoorden om betekenisvol aan de slag te gaan. En dat kan GrowWizzKid bieden!

  Als aanbieder van een innovatieve en praktische natuur – en techniekmethode weet GrowWizzKid als geen ander welke mogelijkheden er zijn binnen het onderwijs. Speciaal voor scholen die een maatwerk-programma zien zitten én willen groeien naar een structurele oplossing heeft GrowWizzKid het “smaakt naar meer” pakket samengesteld. Én het leuke is: de hele school mag proeven!