Over GrowWizzKid.nl

Bij GrowWizzKid.nl geloven we in het zaaien van kennis en het oogsten van gezonde gewoonten. Onze missie is om kinderen op een prikkelende en uitdagende manier te betrekken bij gezonde voeding. Ondanks de vele voorlichtingsinspanningen eten de meeste kinderen nog steeds onvoldoende gezond voedsel. Daarom hebben we een oplossing gevonden: zelf kweken! Onderzoek heeft aangetoond dat kinderen die zelf groenten kweken, deze ook beter eten. GrowWizzKid biedt een gestructureerde aanpak om gezonde voeding in het onderwijs te integreren.

Onze Kernproducten:

  1. GrowWizzKid.nl: Een interactief platform waar kinderen ontdekken hoe voedsel groeit en waar het vandaan komt. We stimuleren hun nieuwsgierigheid en leren ze waardevolle lessen over gezonde voeding.
  2. Lekker Fit: Naast GrowWizzKid.nl hebben we ook Lekker Fit, een lespakket dat basisschoolleerlingen vertrouwd maakt met de voordelen van een gezonde leefstijl. Dit programma, gericht op groepen 1 t/m 8, behandelt thema’s zoals voeding, beweging en het maken van gezonde keuzes. Gedragsverandering staat centraal in ons educatieve programma. Deelnemende basisscholen melden positieve resultaten: leerlingen bewegen meer, eten gezonder en zijn vastbesloten om dat vol te houden.

Meer dan Alleen Producten:

Bij Kenmerk Educatief zijn we gepassioneerd over het verrijken van het onderwijslandschap. Naast onze kernproducten bieden we ook andere boeiende lesprogramma’s aan, zowel gratis als tegen betaling. Denk aan iRun2Bfit.nl, waar we beweging en plezier combineren om een gezonde levensstijl te bevorderen.

Samen Sterker:

We geloven in samenwerking. Samen met scholen, docenten en ouders bouwen we aan een gezondere toekomst voor onze kinderen. Bij Kenmerk Educatief zijn we trots op wat we doen en kijken we uit naar nieuwe avonturen in het onderwijs.