VSO Het Berkenhofcollege: ๐—ž๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป, ๐—ธ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฑ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—บ, ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜€ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป!

โ€œDe leerlingen van โ€˜groenโ€™ voorzien de โ€˜keukenbrigadeโ€™ van smakelijke kruiden en andere gewassen. Het nieuwe schoolgebouw wordt uitgedost met nieuwe kamerplanten.
Alles wat je nu ziet is gekweekt in GrowWizzKid door onze leerlingen. Basilicum, citroenmelisse, koriander, bieslook en andere kruiden: leerlingen kweken het onder zonlicht- en stuurlichtlampen. Er wordt volop geรซxperimenteerd met gewassen en de verzorging. Zelfs een avocadoboom staat ertussen!

We zijn in maart ook buiten gestart met Maatwerk Moestuinieren. De aardappels worden deze week gepoot. Spinazie, sla, radijs zijn buiten gezaaid en tegelijk ook binnen. We zijn natuurlijk benieuwd naar de verschillen. Met dit koude weer laat het zich wel raden. Maar we gaan het graag ook beleven.โ€ Diรซgo van Swalm, leraarondersteuner groen VSO Het Berkenhofcollege – Breda (Stichting Koraal)

We bezoeken graag GrowWizzKid scholen. Her en der reiken we bouwcertificaten uit of plegen we onderhoud. Geen twee scholen volgen hetzelfde pad! We bespreken graag wat er voor de leerlingen nodig is, hoe docenten, leerkrachten en begeleiders het aanpakken. En hoe we samen groeien.

Wil je dit ook op jouw school? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: info@growwizzkid.nl

 

 

 

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Partners