‘Een mooie start van groei in alle opzichten’ – Dr. Schaepmanschool Barendrecht

De groep en het team zijn enthousiast. Er is echt iets aan het gebeuren, mooi!, vertelt locatieleider Jolanda VerhoevenIn de tweede week is het enthousiasme weer net zo groot als tijdens de start.’  
Leerlingen van de bovenbouwgroep van de Dr.Schaepmanschool, locatie Evertsenstraat in Barendrecht sleutelen, overleggen en zoeken samenwerking tijdens het technische bouwproces van het GrowWizzKid systeem.

Locatieleider VerhoevenZe weten al best goed wat ieders kracht is. Techniek en vaardighedenontwikkeling worden op deze manier overgebracht en leerlingen zijn écht enthousiast aan de slag. Om de leerkrachten te ontzorgen hebben we Expertisecentrum Het Talentenhuis ingeschakeld. We worden geholpen bij het structureel implementeren van het GrowWizzKid programma.  
De komende weken zal eerst worden gewerkt aan het in elkaar zetten van het systeem. Vervolgens gaan zowel de bovenbouw als een middenbouwgroep nog voor de zomervakantie een hele teeltcyclus uitvoeren. Zo wordt dit schooljaar kennisgemaakt en ervaring opgedaan met een aantal lessen uit het GrowWizzKid lesprogramma op het gebied van techniek, natuur en voedseleducatieDit geeft een voorsprong in het nieuwe schooljaar om het programma verder te implementeren en in alle opzichten met groei bezig te zijn. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Partners