Curio effent (mavo): Een implementatietraject maakt GrowWizzKid nóg leuker!

‘GrowWizzKid is nog leuker dan ik al dacht!’, zegt Pia Martens van Curio effent (mavo) in Oosterhout. Pia is docent Docent Verzorging en Biologie van de school en enthousiast bezig met het GrowWizzKid implementatietraject. De lesmethode gaat zo naadloos passen in de onderwijsvisie van Curio effent: Meer samenhang tussen vakken, doorlopende leerlijn en meer leren in, van en met de praktijk.

Het team van docenten dat met GrowWizzkid aan de slag gaat, verkent nu onder begeleiding van GrowWizzKid de keuzemogelijkheden in de leeromgeving. Docenten maken praktische en theoretische koppelingen met het huidige curriculum, uiteraard met het doel bestaande lessen te vervangen en te verrijken. Dit gebeurt allereerst voor techniek, biologie en zorg & welzijn, zowel binnen praktijkgerichte beroepsvakken als projecten voor diverse leerjaren, waaronder ‘project C’ voor klas 3.

Ook het binnenteeltysteem wordt nog door docenten opgebouwd en weer gedemonteerd, zodat iedereen vertrouwd is met de verschillende componenten van het lesprogramma GrowWizzKid. Het Curio effent team is in het nieuwe schooljaar in staat met de leerlingen succes te oogsten. Samenwerking is groei!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Partners

GrowWizzKid is vindbaar op