Aeres VMBO Almere genomineerd voor impactprijs Groenpact

GrowWizzKid is onderdeel van het project waarmee Aeres VMBO Almere is genomineerd voor de impactprijs groen onderwijs van Groenpact. Leerlingen van Aeres VMBO Almere gingen voor het project ‘Duurzame en gezonde eetomgeving’ op de stoel zitten van de lokale snackbar, supermarkt en schoolkantine om vanuit die rol na te denken over de inrichting van een gezonde en duurzame eetomgeving. Uiteraard werd GrowWizzKid betrokken bij de gezonde plannen!

In onderstaand filmpje van leerlingen van Aeres zie je hoe gemakkelijk het is om duurzaam en gezond gedrag te stimuleren door inbreng van innovatieve technologie. De leerlingen gaan hun ideeën uitwerken en toepassen in hun eigen schoolkantine. Top idee!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Partners

GrowWizzKid is vindbaar op