BS De Zwerm gaat voor ondernemerschap

Ons doel? De kinderen een onderneming laten starten met onze producten gekweekt in de GrowWizzKid. 

“Wij zijn begonnen met het in elkaar zetten van onze GrowWizzKid. Een supergaaf project waar techniek en natuur samenkomen.
Met het lesprogramma willen we de kinderen d.m.v. onderzoekend leren verrijken in hun kennis over techniek- en natuuronderwijs. De kinderen worden bewust gemaakt hoe belangrijk het kweken van voedsel is. Voor ons, maar ook voor de mensen in de toekomst. We willen ze laten zien hoe technologie en natuur te combineren valt, zodat zij leren hoe je voedsel op een duurzame manier kunt kweken. Het langere termijn doel: de kinderen een kleine onderneming laten starten met onze producten gekweekt met de GrowWizzKid.” Dennis Ruiten, leerkracht groep 5/6 en Floor de Boer, leerkracht groep 7/8

Interesse gegroeid?
Wil jij dat ook voor jouw school of wil je meer info? Kijk op www.growwizzkid.nl of plan een vrijblijvend en gratis verkenningsgesprek met ons in.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Partners