Ga op expeditie en laat het menu je smaken!
Waar?
Van Gelder Groente & Fruit in Ridderkerk is hét centrum van educatie, beleving, innovatie en inspiratie op het gebied van ‘vers’.
Naast het telen, verpakken, bewerken, bewaren en transporteren van groenten en fruit, delen ze op een bijzonder manier kennis over voeding, gezondheid en duurzaamheid.
Zien, proeven, ruiken, voelen en horen: alle zintuigen komen aan bod in het Food Experience Center: de ontmoetingsplek voor gezonde voeding.
Wat?
Tijdens een Food en Tech Expeditie ‘nuttig’ je een meer-gangenmenu.
De opzet van de expeditie wordt op maat samengesteld. Samen bepalen we welke inhoud van het menu het beste smaakt bij een onderwerp of thema.
De verschillende menu opties ‘smaken al gauw naar meer’. Om de verschillende smaakpaletten te prikkelen stellen we desgewenst meerdere menu’s samen om telkens met een andere insteek op expeditie te gaan!
Maatwerk expeditie keuzemenu
Bij een maatwerk expeditie menu kun je denken aan een ‘standaard 3-gangen menu’ met een
Voorgerecht:
Introductie met voedzame innovatieve-expeditie-opdracht
Hoofdgerecht:
Expeditie door het hypermoderne distributiecentrum
Nagerecht:
Verwerking in de vorm van groepsopdracht, workshop of inspiratie sessie
of een ‘meergangen-menu’
met verschillende tussengerechten of aangepaste porties.
Tijdsduur: passend bij de menu-keuze Kosten: volgens maatwerk offerte
Ga op Food en Tech-expeditie!