Over ons

“I think the biggest innovations of the 21st century will be at the intersection of biology and technology”

Steve Jobs

Ida Hendricks

Bedenker van GrowWizzKid, gepassioneerde avonturier en moeder van vijf kinderen. Genieter van het leven met oog voor de toekomst. Als landbouwkundig ingenieur ontdekt ze vanuit deze achtergrond het liefst nieuwe dingen en wil ze graag zien, ervaren en beleven en gunt dat anderen ook. Innovaties van vandaag moeten als startpunt dienen voor onze kinderen. Wij als opvoeders, ouders en leerkrachten, hebben de taak hen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst. GrowWizzKid  is daar een uitgelezen hulpmiddel bij!

“Bezig zijn met GrowWizzKid geeft zoveel prachtige momenten, om te leren, ervaren, zien, proeven. Het is een bron van energie.”

Boaz van der Ent

Bourgondiër met een aanstekelijke energie voor innoverende ideeën. Altijd op zoek naar nieuwe manieren om mensen te inspireren en leersituaties te creëren. Als kleine jongen riep hij al het onderwijs te willen vernieuwen. Met een vader als onderwijsadviseur is hij op vroege leeftijd in de onderwijswereld beland. Inmiddels is hij bij GrowWizzKid zijn droom aan het verwezenlijken.

Boaz is een autodidact die er van geniet zich te verdiepen in leerstof en het te vertalen naar het basisonderwijs. Het ontwerpen van leersituaties voor zowel zichzelf als voor kinderen is een uitdaging die hij elke dag aangaat met plezier.

 “GrowWizzKid is een leerproces voor iedereen die eraan meewerkt, van leerling tot aan de bedenker.”

Anna Hendricks

Anna had een wens: een moestuin. Daar is het allemaal mee begonnen. Vanuit de moestuin op ons platte dak is het zaadje geplant en verder uitgegroeid tot het GrowWizzKid idee.

Eigen opgekweekte groente smaakt naar meer en dat is mogelijk, leuk en leerzaam.

Juanita van Bon

Sparringspartner bij oprichting van GrowWizzKid. Gedreven marketing en communicatie specialist met landbouwkundige achtergrond en moeder van twee basisschool kinderen. Persoonlijke ondervinding leerde haar dat door ‘weten over eten’ leuk te maken, beter groenten gegeten wordt. Door jarenlange ervaring als projectleider van een landelijk moestuinproject ontdekte ze dat een lesprogramma alleen blijft hangen als je ermee bezig blijft. 

“Vaardigheden oefenen is een vak, daarom blijven voedselvaardigheden hangen als je met GrowWizzKid werkt. Je herhaalt belangrijke vraagstukken, maar gaat er steeds dieper op in. Het beklijft zo voor de rest van je leven.”

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Partners

GrowWizzKid is vindbaar op